Kari Vepsän maastakäsittelykurssi

Tervetuloa Kari Vepsän hevosten maastakäsittelypäivään!

Päivän aiheina on hevosen perusmaastakäsittely ja nuoren hevosen ratsutuksen aloitus, tämä tarkentuu demohevosen mukaan. 

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella viimeistään 24.5., paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksamalla osallistumismaksun vahvistat paikkasi kurssille. 

Osallistumismaksu 40 €/hlö maksetaan ennakkoon viim. 24.5. tilille: Ratsastusseura Equus FI54 8110 2710 1389 97 . Maksun viestikenttään osallistujan nimi/nimet. Ilmoittaumiset on sitovia, eikä maksua palauteta estyessäsi osallistumasta, mutta voi myydä paikkasi esim. tutullesi. Mikäli myyt paikkasi eteenpäin, niin ilmoita siitä ratsastuseuraeq@gmail.com (tieto kenelle myyty). Mikäli tapahtuma jouduttaisiin perumaan järjestäjän puolesta, tällöin maksut palautetaan. 

Mikäli paikkoja jää vapaaksi, lippuja myydään vielä ovelta.

Tapahtumassa palvelee puffetti, maksut puffetissa Mobilepay tai käteinen. 

Karilla on mukana myytävänä rajoitettu määrä koulutusriimupaketteja a´90 eur ja Hevosen Asialla- kirjoja a´25 eur,   nämä käteisellä paikanpäällä.

Tapahtumaan otetaan 2 demohevosta ja 2 varahevosiksi valmiuteen. Demohevosen paikka on 120e sis. 1 hlö. Demohevoseksi haku sähköpostilla ratsastusseuraeq@gmail.com viimeistään 1.5.2023. Kerro viestissä, haetko demohevospaikkaa  a) perus maastakäsittelyyn vai b) nuoren hevosen ensi selkään nousuun/ ensiratsastukseen tai onko ratsutus aloitettu, mutta toivot lisävinkkejä tai ratsutus ei suju toivotusti. Kerro myös,  miksi haluaisit hevosesi demohevoseksi ja mitkä on hevosella/ yhteistyössänne haastavat asiat. Demohevoset valitaan ensisijaisesti seuran jäsenistön keskuudesta. Valintaperusteena on soveltuvuus päivän painotusalueisiin. 

Ilmoittaudu tästä. Antamasi tiedot säilytämme vain kunnes tapahtuma on ohi.                                                               Lisätietoja voit kysyä numerosta 0405858980/ Minna Loitokari tai ratsastusseuraeq@gmail.com