Equus

Ratsastusseura Equus aloitti toimintansa rekisteröitynä yhdistyksenä vuonna 1999.

Seuran tarkoituksena tukea jäsenistöään niin että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteemme on tukea seuran jäsenistön kilpailu- ja valmentautumistoimintaa, sekä kannustaa jäseniä seuraamaan ratsastusurheilua ja edistämään hyviä hevosmiestaitoja. Ajankohtaisista asioista kuten valmennuksista, kilpailuista ja muista tapahtumista tiedotetaan seuralaisia säännöllisesti.

Järjestämme erilaisia kilpailuja ja tapahtumia - Paremman hevosharrastuksen lähtökohta on tieto -seminaarisarjamme on palvellut hevosharrastajia laajalti jo usean vuoden ajan. Equusin julkaisema laadukas seinäkalenteri on  myös muodostunut perinteeksi.

Seuran jäsenistö koostuu kaikkien ratsastuslajien harrastajista kilparatsastajista täteihin ja poniäiteihin.

Tutustu SRL:n Ratsastuksen seuraoppaaseen materiaalisalkussa -> Muuta.

Kuva: suski.galleria.fi